Happylets - a gift between hearts

  • Norwegian

Gründerne bak HAPPYlets er Nina og Lars Bøckmann fra Fredrikstad.

Ideen bak HAPPYlets ble født en lørdag kveld i 2011 etter at Nina hadde fått barna i seng og spist en stor skål med is. Lars på sin side slo løs håret med gutta på Hemsedal og ble først informert om nyheten da han kom hjem dagen etter. Da han kom hjem søndag kveld, ble han presentert for idéen, navnet, materialet og logoen. Alt var klart. Og for første gang var han enig i at Ninas idé var god - og verdt å gjennomføre. Det var nemlig ikke første gang Nina hadde hatt en “god idé” om hvordan de kunne gjøre verden til et litt bedre sted å være.

Konseptet testes. Prototyper innhentes. Og av ulike grunner blir det liggende på vent. Men så…

I 2016 er det endelig klart! 

Ideen gikk ut på å lage armbånd med komplimenter; tekster som gir folk en god følelse. 

Det viktigste var likevel ikke armbåndet i seg selv, selv om både Nina og Lars elsker dem. Det viktigste var og er følelsen de skaper - hos den som gir og hos den som får. I det øyeblikket de blir gitt - og i tiden etterpå når armbåndet sitter på armen. Selvet hjertet i konseptet er å skape glede eller HAPPINESS…

De elsket også tanken på at vi får mer enn ett armbåd. Jo flere armbånd, jo sterkere følelse. Med HAPPYlets blir dårlige dager bedre… Fordi du blir minnet på at du er god nok, du er elsket og du er verdifull - uansett. 

Glede oppstår altså i det øyeblikket du får eller gir noen et armbånd. Og fortsetter i tiden etterpå når det er på armen. HAPPYlets minner deg og de du bryr deg om eller er glad i, at de er gode nok sånn som de er, at du er glad i dem.

Dette var begynnelsen på historien. 

Nå er det opp til deg. Du har mulighet til å gi de menneskene du bryr deg om, beundrer og er glad i en perfekt gave som vil gi dem følelsen å være spesiell… 

Og om du ønsker å gi deg selv en påminnelse, så har du også muligheten til å overraske deg selv med et armbånd med en reminder eller “note to self”.

 

Alle mennesker fortjener å føle seg spesielle. 

Alle mennesker fortjener å føle glede.