Happylets - a gift between hearts

  • Norwegian

SPØRSMÅL OG SVAR

Kan jeg kombinere ønsket tekst og farge? 
Du kan velge mellom 15 tekster (hvorav 5 norske komplimenter, 5 engelske komplimenter og 5 engelske “note to self”) og 15 farger. 
Og du kan selv bestemme hvilken farge du vil ha på teksten du ønsker. 

Kan jeg kjøpe ekstra bånd?
Hvis du er usikker på hvilken farge du vil ha eller du ønsker å bytte bånd etter en stund, kan du kjøpe et ekstra bånd for kr 49,-. 
Dersom du kjøper to bånd, anbefaler vi ikke at du bytter bånd (farge) etter antrekk men at du venter en stund med å bytte. Årsaken er at silikonets gripeevne kan svekkes om du gjentatte ganger løsner silikonbåndet fra sølvet. 

Kan jeg velge egen tekst? 
I teorien kan du det, men prisen vil da bli vesentlig høyere. Send oss en e-post hvis du har flere spørsmål om dette. Har du forslag til gode tekster som kan være aktuelt for flere, er du også velkommen til å sende inn forslag.

Hvilken størrelse trenger jeg?
For å hjelpe litt på vei, har vi tenkt at S passer til barn, ungdom og damer. M passer til damer og menn og L likeså. Det viktigste er likevel ikke kjønn eller alder, men tykkelsen på armen. Alle båndene kan tilpasses slik at de passer perfekt. Her ser du hvordan du kan gjøre dette. Det kan være lurt å velge M i stedet for S om du er usikker. M og L kan alltid klippes til så de blir mindre. 

Kan jeg kjøpe et kompliment til meg selv?
Ja, selvfølgelig! Og vi håper du vil… Du, i likhet med de du er glad i, fortjener å vite at du er verdifull, fin og elsket akkurat slik som du er. 

Hvor lang er leveringstiden?
Når bestillingen er mottatt, vil vi bestrebe oss på å sende pakken neste dag. Posten bruker så en til to dager på å sende pakken.

Hvis jeg skal bestille flere enn ti, er det da mulighet for å få en “god deal”?
Hvis du skal bestille armbånd til et team, en gruppe eller til ansatte på en arbeidsplass for å oppmuntre dem eller vise at du setter pris på dem, 
så er du velkommen til å ta kontakt med oss for å se om vi kan tilby en “god deal”. 

Kan jeg ha på HAPPYlets armbåndet døgnet rundt? 
Vi anbefaler at du tar av armbåndet om natten fordi silikonets gripeevne kan svekkes ved friksjon. Hold på komplimentet mens du tar av armbåndet som en hårstrikk. 

Hva er HAPPYles laget av? 
Armbåndene er laget av 100% medisinsk silikon og rodinert sølv.

Hva hvis jeg angrer på kjøpet?
Du har 14 dager ubetinget angrerett.

Se under kjøpsbetingelser hvis armbåndet har blitt skadet under forsendelse.